Hälytys ja turvallisuus

Etsitkö tuotteita ja palveluita?

Kaikki on kiinni luotettavuudesta

On aina tärkeää valita korkealaatuiset kaapelit, eikä vähiten hälytys- ja turvajärjestelmien osalta. Pienilläkin, näennäisesti merkityksettömillä yksityiskohdilla on suuri merkitys hallittavuuden, toiminnan ja elinkaaren kannalta.

 

Meillä on etsimäsi kaapelit

Tarjoamme markkinoiden laajimmat kaapelivalikoimat kaikkiin mahdollisiin asennuksiin. Olipa kyse sitten signaalinsiirrosta tai jännitteensyötöstä. Palonsuojausta ajatellen voi tuntua erityisen turvalliselta, että kaapelimme täyttävät asennukselle määritellyt paloturvallisuusvaatimukset.

 

Halogeeniton on turvallisempi

Kehityskulku on selvä: nykyään ei ole enää mitään syytä tai perusteita valita muita vaihtoehtoja. Halogeenittomalla kaapeleilla on monia etuja, joista merkittävä on se, että tulipalon sattuessa haitat ovat huomattavasti pienemmät, mikä pitkällä aikavälillä merkitsee suurta taloudellista etua. 100 vuoden kokemus kaupan päälle Me Nexansilla tutkimme, kehitämme ja valmistamme kaapeleita koko maailmalle. Erilaisiin ympäristöihin ja ilmastoihin. Olemme tehneet tätä nyt yli sata vuotta. Valitsemalla kaapelimme saat siten enemmän – omistautumisemme – ja ennen kaikkea kokemusta ja tietoa, jota olemme keränneet vuosikymmenten aikana.

Tuotteet

Löydä oikea tuote

Klikkaa tästä
Vastaavat markkinat
Rakentaminen Löydä

Medium voltage cables and accessories

Maakohtaiset tuotteet

Vastaavat tuotteet

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje