Kestäviä ratkaisuja

Yksinkertaisemman ja paremman arjen puolesta

Samanaikaisesti tuotteiden kehittämisen kanssa kehitämme myös ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme käyttämään tuotteitamme entistä vastuullisemmalla tavalla.

Lifemark – kaapeliin merkitty sisältöilmoitus
Nexans on ottanut maailman ensimmäisenä kaapelivalmistajana kaapeleissaan käyttöön Lifemark™-kierrätysmerkinnän. Kyseessä on ainutlaatuinen merkintämenetelmä, jossa kuvataan selkokielellä, mitä aineita kaapeli sisältää. Sisältöilmoitus on kohokuvitettu kaapelin ulkopintaan, kuoreen, josta kaapelia käsittelevä henkilö voi lukea sen. Merkintä helpottaa huomattavasti kaapelin lajittelua sen käyttöiän päätyttyä.

Olemme käyttäneet tätä menetelmää Grimsåsissa yli 20 vuoden ajan. Olemme iloisia nähdessämme, että yhä useammat valmistajat ovat ryhtyneet merkitsemään kaapeleitaan.

EcoCalculator – optimaalisen
kaapelivalinnan varmistamiseksi

Työkalu auttaa asentajia, konsultteja ja loppuasiakkaita valitsemaan parhaan kaapeliratkaisun energiahäviöiden ja sitä kautta hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Koska jopa 90 prosenttia sähkökaapelin ympäristövaikutuksista tapahtuu käyttövaiheessa, on erittäin tärkeä pyrkiä estämään mahdolliset energiahäviöt kaapelin paremman mitoittamisen avulla.

Pakkaus – suojaa sekä tuotteita että käyttäjiä
Pakkaukset ovat tärkeä tekijä työympäristön kannalta. Oikein suunnitellut pakkaukset ovat erittäin hyödyllisiä käyttäjiemme arjessa: Helpompia kantaa, kuljettaa ja kierrättää. Pyrimme myös aktiivisesti parantamaan pakkauksiamme ja tekemään niistä kestävämpiä ympäristönäkökulmasta.

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje