Ura

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Haluamme asiakkaan olevan kaiken keskipiste. Uskomme luottamuksen rakentamiseen, jaamme tietoa ja kokemusta toisillemme.

Oletko rohkea ja utelias persoona?
Pyritkö löytämään asiakkaalle jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja?
Uskotko mahdollisuuteen luoda aikaisempaa parempi maailma?

Oletko se sinä? Siinä tapauksessa tulet arvostamaan Nexansin vahvaa sitoutumista yksilöllisen ja yhteisen osaamisen kehittämiseen. Meillä sinulla on paljon mahdollisuuksia sekä kehittyä että kokeilla uusia asioita, jos olet motivoitunut ja jaat meidän arvomme. Pidämme erilaisista persoonallisuuksista ja tavoitteista – siksi kannustamme kaikkia ottamaan oman uransa hallintaansa ja olemaan mahdollisimman itsenäisiä.

Koko konsernin laajuisen MyClick-järjestelmän kautta voit asettaa ammatilliset tavoitteesi, jakaa ne, saada palautetta, valmistautua kehityskeskusteluihin, konkretisoida yksilöllisen kehityssuunnitelmasi ja päivittää profiilisi, jotta kehityt ja saavutat tavoitteesi.

Välitämme työntekijöistämme ...
Safety First on tiimimme avainsana ja konsepti, jonka Nexansin työntekijät oppivat ensimmäisestä päivästä lähtien ja josta muistutetaan säännöllisesti. Säännöllisten toimien kautta muistutamme itseämme siitä, että asetamme turvallisuutemme aina kaiken edelle.

Työntekijämme saavat joka viikko kyselyn, jossa he vastaavat hyvinvointiaan ja työympäristöään koskeviin kysymyksiin. Vastaukset ovat nimettömiä. Kysely toteutetaan tekoälyn avulla kehitetyn tieteellisen työkalun, Winningtempin, kautta. Tällä tavoin saamme nopeasti viitteitä mahdollisesti kehittyvistä tai jo käsittelyä vaativista ongelmista, ja voimme luoda mahdollisimman hyvän työympäristön.

Grimsåsissa työntekijöiden käytössä on kuntosalimme, jonne myös muut Grimsåsin asukkaat ovat tervetulleita. MyBenify -etuportaalimme kautta työntekijämme saavat säännöllisesti tarjouksia ja alennuksia ympäri vuoden.

... ja myös ympärillämme olevasta maailmasta
Vuoden 2013 alussa perustettiin Nexans Foundation ‑säätiö, maailmanlaajuinen alusta yhteisö - ja hyväntekeväisyyshankkeiden tukemiseen. Alustalla pystymme koordinoimaan monia työntekijöiden aloitteita alueilla ja maissa, joissa Nexans-konserni toimii. Toiminnan ja hankkeiden myötä meillä on myös mahdollisuus edistää energiahuoltoa riskialttiissa yhteisöissä eri puolilla maailmaa.

Paikallisesti tuemme koulujemme oppilaita, jotka pärjäävät opinnoissaan hyvin tai autamme muita suoriutumaan paremmin. Tuemme myös yhteiskuntamme eri organisaatioita, jotka tekevät töitä pitääkseen Grimsåsin houkuttelevana paikkana niin vanhoille kuin nuorille. Esimerkkinä tästä ovat paikalliset jalkapalloilijat ja jääkiekkoilijat.

MyClick

HENKILÖKOHTAISEN KEHITTYMISEN ALUSTA

80 %

SISÄINEN REKRYTOINTI

Benify

ETUPORTAALIMME

Take the tour
TULE MUKAAN

Kaapeleita on kaikkialla. Kaapeleita on niin valtamerien pohjassa kuin avaruudessakin, ja niitä voidaan tarvittaessa asettaa jopa kehoon. Viemme sinut interaktiiviselle kierrokselle, jonka aikana saa tietää lisää Nexansin maailmasta. Jotta näet, olisiko ura meillä sinua varten.

Haluatko tietää, millaista on työskennellä Nexansilla?

Täällä jotkut työntekijöistämme kertovat, millaista on heidän työnsä.

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje