Kestäviä suhteita

Toimintaohjeet kaikkien parhaaksi

Hyvät liikesuhteet perustuvat yhteistyökumppanin toimialan, haasteiden ja olosuhteiden kunnioittamiseen. Intuitio on usein tärkeä väline suhteiden rakentamisessa, mutta ilman yhteisesti sovittuja puitteita ja toimintasääntöjä emme pysty rakentamaan niin kestäviä ja pitkäkestoisia liikesuhteita kuin haluamme.
 

 

 • Eettiset ohjeet ja toimintasäännöt
  Nexansin eettisten ohjeiden ja toimintasääntöjen tarkoituksena on auttaa konsernia edustavia henkilöitä toimimaan moitteettomasti päivittäisessä työssään. Säännöstö on osa Nexansin hallituksen 25.11.2008 perustamaa konsernin Corporate Social Responsibility ‑ohjelmaa. Kaikkien työntekijöiden on allekirjoitettava se joka vuosi.
   
 • Vastuullisia hankintoja
  Nexans-konserni arvioi valittuja toimittajia EcoVadisin avulla, joka analysoi ja arvioi toimittajiemme vastuullisuustyötä. Arviointi perustuu 21 kriteeriin neljällä eri osa-alueella, jotka ovat ympäristö, oikeudenmukaiset työolot, liiketoiminnan eettisyys ja toimitusketju.
   
 • Kuljetukset
  Vastuullisten ja entistä ympäristöystävällisempien kuljetusten, kuten fossiilittomien kuljetusten, kysyntä kasvaa. Tämä on asia, jota meidän on työstettävä aktiivisemmin paikallisesti, ja myös haaste, koska kuljetuksemme hoidetaan nykyisin keskitetysti. Ruotsissa olemme vastuullista liikennettä edistävän Q3:n jäsen.
   
 • Konfliktimineraalit
  Konfliktimineraaleilla tarkoitetaan neljää alkuainetta: tinaa, tantaalia, volframia ja kultaa. Niitä kutsutaan konfliktimineraaliksi, koska näiden mineraalien kaupasta peräisin olevan tuoton avulla rahoitetaan aseellisia konflikteja Kongon demokraattisessa tasavallassa ja sitä ympäröivissä maissa. Mineraalien hankintaan käytetään usein myös lapsityövoimaa.

  ​​​​​​​Nexans vastustaa tätä jyrkästi ja meille on tärkeää varmistaa, että tunnemme toimitusketjumme.

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje