Terveellinen työpaikka

Työntekijät – liiketoimintamme ydin

Nexansilla yksittäisen työntekijän terveys liittyy kaikkien terveyteen. Työskentelemme yhdessä, vaikutamme toisiimme ja tarvitsemme toistemme osaamista. Siksi haluamme edistää kaikkien työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.

Työsopimuksia koskevien lakien ja asetusten lisäksi Nexansilla on käytössä useita omia aloitteita työntekijöistämme huolehtimiseksi – sekä koulutuksen ja osaamisen ylläpitämisen että terveyden ja hyvinvoinnin osalta.

  • Winningtemp
    Työntekijämme saavat joka viikko vastata nimettömästi hyvinvointiinsa ja työympäristöönsä liittyviin kysymyksiin. Tämä tapahtuu Winningtempin kautta, joka on tekoälyn avulla kehitetty tieteellinen työkalu. Tällä tavoin saamme nopeasti selville, onko jotakin muutettava parhaan mahdollisen työympäristön tarjoamiseksi.

 

  • Nexansin kuntosali
    Grimsåsin tuotantolaitoksessamme työntekijöillä on liikunta-avustuksen kautta käytettävissään 300 neliömetrin kokoinen kuntosali. Crosstrainereilla, juoksumatoilla, penkkipunnerruspenkeillä, porraskoneilla ja painoilla varustettu kuntosali sijaitsee vain 300 metrin päässä työpaikasta. Kuntosalin yhteydessä on pukuhuoneet sekä WC- ja suihkutilat.

 

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje