Visiomme

Kestävän tulevaisuuden luominen

Nexansin historia kulkee rinnakkain sähkön kehittymisen kanssa. Tämän prosessin vieminen jatkuvasti eteenpäin on osa DNA:tamme ja kaiken toimintamme ydin.

Näin haluamme toimia nykyistä paremman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta koko maailmalle. Maailmanlaajuisena kaapeliteollisuuden toimijana Nexans on kulissien takana toimittamassa innovatiivisia palveluja ja joustavia tuotteita, jotka kuljettavat tuhansia watteja energiaa ja teratavuja dataa sekunnissa ympäri maailmaa.

Nexansin laadukkaita, kestävän kehityksen mukaisia kaapeliratkaisuja hyödynnetään päivittäin miljoonissa kodeissa, kaupungeissa ja yrityksissä. Autamme asiakkaitamme vastaamaan haasteisiin, joita he kohtaavat energiainfrastruktuuriin, energiaresursseihin, liikenteeseen, rakennuksiin, televiestintään ja dataan liittyvissä yhteyksissä, ja tarjoamme heille ratkaisuja ja palveluja vaativimpien ympäristöjen mitä monimutkaisimpiin kaapelisovelluksiin.
 

Maapallon sähköistäminen on avain kestävään ja tasapainoiseen kasvuun, joka hyödyttää koko ihmiskuntaa.

Chris Guérin CEO Nexans
“ Electrify the future was crucial even for Karl Olsson who in 1948 started our company. We are continuing on the same path where cables are playing an increasingly central role in the transition from fossil fuels to renewable energy sources, transported by electricity. Our future lies in solutions in infrastructure, buildings and electric vehicles among other things. ”
Lars Josefsson
VP B&T Northern - Nordics & CEO Sweden

Grimsåsissa olemme työskennelleet kestävän kehityksen parissa jo vuosikymmeniä. Pyrimme joka päivä ottamaan askeleen kohti entistä kestävämpää yhteiskuntaa.

Pyrimme optimoimaan tuotteemme käyttämällä tarvittavan, täsmällisen määrän materiaalia – mikä on yhtä paljon niin asiakkaidemme edun kuin meidänkin etumme mukaista.

Nexans on allekirjoittanut YK:n Global Compact -sopimuksen, joka koskee ihmisoikeuksien, työolojen, ympäristönsuojelun ja korruption torjunnan perusperiaatteita.

Tuotantomme on hiilineutraalia vuoteen 2030 mennessä, ja energiankulutuksemme tulee vihreistä lähteistä, vedestä ja tuulivoimasta.

Olemme vaihtaneet vanhan öljykattilamme kahteen hakekattilaan, jotka lämmittävät tilojamme Grimsåsissa. Puuhake on peräisin vanhoista käytetyistä kaapelirummuista, joita ei voi enää korjata, ja kertalavoista.

Electrify the Future

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje