Kestäviä tuotteita

Käyttöikä, laatu ja alkuperä

Tuotteiden kestävyyteen liittyy useita näkökohtia. Miten tuote on valmistettu? Mitä materiaaleja tuote sisältää? Onko raaka-aineet otettava suoraan luonnosta vai voidaanko olemassa olevaa materiaalia käyttää uudelleen? Valmiin tuotteen käyttö: Vaatiiko se paljon energiaa, säästääkö se energiaa vai voiko se jopa tuottaa energiaa? Kuinka pitkä tuotteen käyttöikä on? Mitä tuotteelle tapahtuu, kun se on käytetty loppuun?

 

 • Halogeenittomia kaapeleita – terveyden ja turvallisuuden vuoksi
  Nexans on jo kauan aikaa sitten päättänyt investoida halogeenittomiin kaapeleihin. Ne ovat turvallisempia kuin PVC-kaapelit, erityisesti tulipalon sattuessa, koska halogeenittomat kaapelit vähentävät mustan savun muodostumista, mikä nopeuttaa tilan evakuointia. Koska näkyvyys on parempi ja haitallista savua on vähemmän, mahdollisuus löytää uloskäynti nopeammin kasvaa. Valitsemalla halogeenittomia kaapeleita säästät myös rahaa. Tulipalon sattuessa vältetään PVC-kaapeleista tulevat haitalliset hapot, jotka vahingoittavat koneita, tietokoneita, elektroniikkaa ja irtaimistoa. Näin voidaan välttää myös tuotannon pitkäkestoinen pysähtyminen ja sen aiheuttamat suuret taloudelliset tappiot.
   
 • EASY™-kaapelit – parempi ja helpompi arki käyttäjille
  Easy™-kaapelimme ovat halogeenittomia, talkittomia ja helppoja kuoria. Tämä tekee tuotteidemme käyttäjien ympäristöstä turvallisemman ja paremman vähentämällä muun muassa työtapaturmia.
   
 • Huolellinen materiaalien ja rakenteiden valinta
  Pyrimme kehittämään ja parantamaan tuotteitamme jatkuvasti. Parempi laatu luo paremmat edellytykset pidemmälle käyttöiälle.

  Käyttämämme materiaalit täyttävät muun muassa RoHS- (Restriction of Hazardous Substances) ja REACH-vaatimukset (Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals). Käytämme materiaaleja, jotka ovat vaarattomia käyttää ja jotka voidaan kierrättää mahdollisimman hyvin. Lisäksi varmistamme, että optimoimme kaapelissa käytettävän materiaalin määrän ilman, että se vaikuttaa haitallisesti turvallisuutta, mekaniikkaa ja sähkötoimintaa kokeviin vaatimuksiin.
   
 • Tuotteiden ympäristöarviointi
  Meillä on ympäristöselvitys kaikista tuotteistamme. Näin asiakkaamme voivat varmistaa, että tuotteiden sisältämät materiaalit täyttävät ympäristövaatimukset.

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje