Power networks

Sähköverkko

Etsitkö tuotteita ja palveluita?

Uusia näkökulmia sähkönjakeluun

Nykyiset voimaverkot ovat usein kokonaisten mantereiden laajuisia ja ulottuvat jopa mantereelta toiselle.

 

Nexans on merkittävä voimakaapelien sekä keski- ja pienjännitevarusteiden toimittaja verkkoyhtiöille, joilla on monia erilaisia omistusjärjestelyitä.

Kattavassa voimakaapelivalikoimassa on pitkän matkan merikaapeleita, maakaapeleita ja maalla sijaitsevien voimaverkkojen ilmakaapeleita.

 

Lisäksi kaapelityyppejä on saatavilla kaikenlaisiin käyttöolosuhteisiin.

Sähkökaapelit altistetaan monenlaisille käyttöolosuhteille ja vaativille käyttöympäristöille. Sen vuoksi valmistus edellyttää korkeatasoista materiaalien, rakenteiden ja asennuksen tuntemusta, joka perustuu johdonmukaiseen tutkimus- ja kehitystoimintaan.

 

Esimerkiksi maakaapelin on kestettävä monia erilaisia maaperäolosuhteita, joille se altistuu käyttöikänsä aikana, kuten lämpötilan vaihteluita, vettä, ulkoisista lähteistä tulevaa tärinää jne. Kaapelin on myös kestettävä korkeita lämpötiloja, jotka aiheutuvat maan kuormitus- ja lämpöolosuhteista.

 

Maanjäristysalueilla tai silloilla on myös tärkeää, että kaapelit ja liitokset kestävät vähäistä vapinaa ja tärinää. Nexans valmistaa myös teknisesti edistyksellisiä kaapeleita, kuten tietyntyyppisiä napakaapeleita, joita käytetään merten öljy- ja kaasukentillä.

Nämä kaapelit siirtävät sähköä, dataa ja nestettä. Sen lisäksi, että Nexans näyttää tietä jakelukaapelien ja sähköverkkojen uusille materiaaleille ja rakenteille, se on johtavassa asemassa asennustekniikassa, jota käytetään vaikeimmissa mahdollisissa ympäristöissä, kuten merenpohjassa, ilmassa ja ahtaissa kaupunkiympäristöissä. Myös lisävarusteet ovat sähköverkkojen keskeisiä komponentteja.

Nexans voi tarjota räätälöityjä liittimiä ja liitäntöjä, jotka on kehitetty käyttäjän toiveiden mukaisesti. Nexansilla on täydellinen vakiotuotteiden valikoima sekä logistiikka avaimet käteen -hankkeiden toimittamiseksi kaikkialle maailmaan.

Lue lisää Lue vähemmän
Vastaavat markkinat
Infrastruktuuri Löydä

Medium voltage cables and accessories

Maakohtaiset tuotteet

Vastaavat tuotteet

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje