Electric Car

Sähköautojen lataus

Etsitkö tuotteita ja palveluita?

Älykkäät kaapelit

Älykkäät kaapelit sähköautojen lataamiseen autojen määrästä riippumatta.

Sähköautojen määrä jatkaa kasvuaan Ruotsissa ja sähköautojen latureiden kysyntä kasvaa. Lisärakentamisen ja siitä saatavien kokemuksien kautta toimintaympäristö ja osaaminen muuttuvat jatkuvasti sen osalta, miltä asennuksen pitäisi näyttää ja mitä kaapeleita tulisi käyttää, jotta saavutettaisiin parhaat tulokset.

 

Me Nexansissa haluamme tietenkin olla mukana innovatiivisten kaapeleiden osaajana ja toimittajana tällä

alueella. Reilu vuosi sitten lanseerasimme FQLQ Easy™ Styrin - ensimmäisen ohjauskaapelin, jossa on sekä virta- että ohjaustoiminto latausasemille ja latauspylväille. Jo aikaisemmin oli olemassa EQLQ Easy™Styr-ohjaimia, joita voidaan käyttää latausaseman asennuksessa. Uusin kehittämämme innovaatio on MXQ Easy™ Styrin.  Tämä tekee sähköautojen latauskaapelivalikoimastamme ainutlaatuisen ja täysin kattavan. Helpompaan arkeen.

 

Maaliskuussa 2020 ladattavia autoja oli 112 000 (maaliskuussa 2019 niitä oli noin 80 000). Kasvu on tällä hetkellä 51 % vuositasolla. Ennusteen mukaan vuoteen 2030 mennessä Ruotsissa on 2,5 miljoonaa ladattavaa ajoneuvoa. Latausinfrastruktuurin laajennus on täydessä vauhdissa, ja maassa on yli 10 000 julkista rekisteröityä latauspistettä yhteensä 2 164 latausasemalla. Tehokkaiden latausjärjestelmien rakentamisen tarve latausasemien ja latauspylväiden välille koskee myös vapaa-ajan asuntoja ja kerrostaloja, sekä yrityksiä, kauppakeskuksia, julkisia pysäköintialueita jne., jotka olisi sisällytettävä tulevien lataustarpeiden laskentaan.

Tämän vuoden toukokuun 15. tuli voimaan uusi laki, joka asettaa latausasemien vaatimukset asuintaloille ja toimitiloille. Aluksi laki kattaa asuntojen uudisrakentamisen ja suuret peruskorjaustyöt. Mikäli pysäköintipaikkoja on yli 10 kpl, tulee kaikilla pysäköintialueilla jättää sähkökaapeleille varaus, niin sanottu tyhjä putki. Kun rakennetaan uusia pysäköintialueita, tai tehdään muita suuria peruskorjauksia muissa kuin asuinrakennuksissa, kuten toimistoissa, parkkihalleissa tai kauppakeskuksissa, on sähkökaapeleille jätettävä varaus joka viidennelle pysäköintipaikalle, sekä varaus latausasemalle.

Jos pysäköintipaikkoja on yli 20, vaatimuksena on, että latausasemia on vähintään yksi. Tämä vaatimus koskee kaikkia pysäköintipaikkoja eikä vain uudisrakentamista tai peruskorjauksia. Vaatimukset tulevat voimaan 1.1.2025. Arvioimme, että 10 vuoden kuluttua Ruotsissa on noin 2 miljoonaa sähköautoa ja sama määrä latauspisteitä.

Lue lisää Lue vähemmän
Vastaavat markkinat
Rakentaminen Löydä

Medium voltage cables and accessories

Maakohtaiset tuotteet

Vastaavat tuotteet

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje