Kestävä kehitys

Olemme edistäneet kestävää kehitystä jo vuosikymmenten ajan. Emme tiedä, onko tämä työ koskaan valmis, mutta yritämme joka päivä ottaa askeleen kohti entistä vastuullisempaa yhteiskuntaa. 

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, miten toimimme, jotta voimme yhdessä saada aikaan näkyvää muutosta. Aina pienistä paikallisista hankkeista laajempiin, globaaleihin aloitteisiin, jotka ovat koko konsernin vastuullisuusstrategian mukaisia.

Nexans on allekirjoittanut YK:n Global Compact ‑aloitteen. Sitä kautta olemme sitoutuneet toimimaan ihmisoikeuksia, työehtoja, ympäristönsuojelua ja korruption torjuntaa koskevien perusperiaatteiden mukaisesti.

Olemme myös päättäneet edistää kasvihuonekaasujen vähentämistä ja pyrimme olemaan hiilineutraaleja vuoteen 2030 mennessä. 

Tiivistämme vastuullisuustyömme kolmen P:n strategiaan:
PEOPLE, PLANET, PROFIT.

People

Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme. Nexansin työntekijät luovat asiakassuhteita, edistävät liiketoimintaa ja kehitystä ja osoittavat toimintansa kautta, keitä me olemme.

Siksi pyrimme aktiivisesti tekemään työntekijöidemme arjesta turvallista, kehittämään sitä ja edistämään samalla entistä parempaa yhteiskuntaa niin lähialueillamme kuin maailmanlaajuisesti.

Planet

Yrityksenä haluamme ottaa vastuuta yhteisestä maailmastamme ja ympäristöstämme, ja näin meidän on myös tehtävä.

Toimimme osittain lakien ja määräysten asettamien ympäristövaatimusten pohjalta, joiden mukaisesti olemme ympäristösertifioituja ISO 14001 ‑standardin edellyttämällä tavalla, osittain Nexansin omien ympäristöstandardien ja sertifioinnin pohjalta ja osittain perustuen omaan vakaumukseemme siitä, että haluamme ympäristövaikutuksemme olevan mahdollisimman pieni ja pyrkiä energiankulutuksen optimoimiseen.

Profit

Voimme vaikuttaa moniin ympärillämme oleviin ihmisiin pääasiassa tuotteidemme kautta. Haluamme olla mukana kehittämässä kaapelituotteita, jotka kuluttavat mahdollisimman vähän luonnonvaroja ja hyödyttävät samalla asiakkaitamme pitkään heidän arjessaan.

Kyse on myös tavasta, miten sen teemme: miten toimimme yrityksenä, keiden yhteistyökumppanien kanssa päätämme työskennellä ja mitä arvoja haluamme noudattaa.

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje