Yritys

Kaapelikirjasta löytyy nyt uusi painos

10.2.2022

Olemme keränneet siihen tärkeimmät kaapelimme ja komponenttimme. Luettelosta löydät myös käyttökelpoista informaatiota, kuten tyyppimerkintöjä, palonetenemisluokkia, korjaus- ja kuormitustaulukoita. Mukana on myös käytännöllinen kaapeliopas kaapeleistamme. Oppaassa on valikoima tavallisimpia kaapelityyppejä, ja sitä voidaan käyttää apuna oikean kaapelityypin valinnassa.

Easy™ kaapeleita helpompaan arkeen

Suositut Easy™-kaapelimme ovat luonnollisesti mukana luettelossa. Easy™-tuoteperheessä on täysi valikoima halogeenittomia asennus- ja voimakaapeleita työtä helpottamaan ja sujuvoittamaan. Lue lisää Easy™-kaapeleista täältä.

 

Älykkäitä kaapeleita sähköautojen lataamiseen pieniin ja suuriin asennuskohteisiin

Tehokkaiden latausjärjestelmien rakentamisen tarve latausasemia ja lataustolppia varten koskee sekä omakotitaloja ja taloyhtiöitä että yrityksiä, ostoskeskuksia, yleisiä pysäköintialueita, jne., mikä tulee ottaa huomioon sähköautojen tulevaa lataustarvetta laskettaessa.

 

Haluamme Nexansilla luonnollisesti myös tällä alueella olla mukana innovatiivisten kaapeleiden osaajana ja toimittajana. Olemme kehittäneet täydellisen valikoiman kaapeleita joissa sekä sähkönsyöttö että ohjaus, MXQ Easy™ Ohjaus ja FQLQ Easy™ Ohjaus. Löydät ne tietenkin kaapelikirjasta.

Kontaktisi

Vesa Koivulahti

Sales Manager

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje