ULTIMATE™

Kaapelit pohjoismaiseen ilmastoon

The Ultimate Experiment

Ultimate™ on mikrokaapeliemme uusi nimi. Nimi osoittaa selvästi kaapeleiden ylivoimaisen suorituskyvyn. Kaapelit on testattu huolellisesti kestämään Pohjolan kylmiä, kuumia ja kuluttavia olosuhteita. Näiden väitteiden todistamiseksi meillä oli oikea Ultimaten™ kuitukaapelista neulottu kaapelipaita!

The Ultimate Experiment

Siten Ultimate™ kaapelit optimoidaan

Ehkä olemme liiankin tarkkoja, mutta pyrimme aina täydellisyyteen. Sen vuoksi käytämme ylimääräistä aikaa ja vaivaa päästäksemme äärimmäisen hyvään lopputulokseen. Tarkoituksena on luoda helpompi arki sinulle.

 

Pitkät puhalluspituudet

Joustavan kaapelin, kompaktin rakenteen ja itse valmistettujen vaippamateriaalien optimaalinen yhdistelmä mahdollistaa pitkät puhalluspituudet.

 

Nopea ja helppo asennus                                                                                                                 

Nopeampi ja turvallisempi asennus ja helpompi käsittely selkeän värikoodauksen, helpon vaipanpoiston ja räätälöityjen toimituspituuksien ansiosta.

 

Pohjoismainen ilmasto

Oikea rakenne ja materiaalivalinta säilyttävät kaapelin suorituskyvyn huolimatta vuodenaikojen lämpötilan muutoksista ja vaikeiden olosuhteiden mekaanisista vaikutuksista, joihin liittyy jäätä, aurinkoa ja vettä.

 

Valmistettu Grimsåsissa

Ultimate™-kaapelit on kehitetty ja valmistettu paikallisesti Grimsåsissa. Tämä on yksi syy, jonka ansiosta olemme pohjoismaista ilmastoa kestävien kaapeleiden asiantuntijoita.

GRHL Ultimate laser marking
GRHL Ultimate™

Tämä mikrokaapeli on optimoitu yli kolmen kilometrin asennuspituuksille käyttämällä puhallustekniikkaa ja kanavia alkaen 8 mm:n sisähalkaisijasta kuitujen lukumäärän ja halkaisijan mukaan. Toimitetaan enintään 16 km:n pituisina. Sen lisäksi, että kaapeli on suunniteltu pohjoismaiseen ilmastoon, kaapelissa on väristandardin S12 mukaiset eriväriset putket, jotka nopeuttavat ja helpottavat asennusta.

 

 

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje