Kestävät rakennukset

Rakenna huomista varten tänään

Sustainable building

Kestävästä rakennustyöstä on tullut aihe, jota kaikki sidosryhmät tutkivat läpi koko projektin arvoketjun.

Kiinteistönomistajat, konsultti-insinöörit ja arkkitehdit etsivät jatkuvasti uusia strategioita kestävien rakennusten ja rakenteiden aikaansaamiseksi, jotka puolestaan houkuttelevat vuokralaisia ja ostajia. Samalla ne maksimoivat rakennusten "vihreän arvon", ja myös omaisuuden arvon kasvun ja vähentyneen poistoriskin. Yritykset ja asentajat etsivät sitten tuotteita ja ratkaisuja, jotka tukevat tätä uutta strategiaa. Samalla asukkaat haluavat rakennuksia, jotka edistävät yhteistyötä ja innovaatioita sekä lisäävät työntekijöiden tuottavuutta ja hyvinvointia. Niiden on myös vähennettävä käyttökustannuksia, energiankäyttöä ja ympäristövaikutuksia.

 

Nexans tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat jokaista sidosryhmää koko projektin ajan saavuttamaan suuren tavoitteen: RAKENNA HUOMISTA VARTEN, jo tänään.

Lue lisää::

Kun otetaan huomioon rakennusten nykytila - niiden osuus maailman energiankulutuksesta on 40 prosenttia - toimijat alan kaikilla tasoilla alkavat siirtyä kohti kestävää rakentamista.

Kestävästi rakennettu rakennus on:

  • Mukava, turvallinen ja luotettava paikka asua ja työskennellä.
  •  Suunniteltu energiankulutuksen optimointiin ja suuren energiatehokkuuden saavuttamiseen sen elinkaaren aikana.
  •  Suunniteltu ja rakennettu siten, että ympäristövaikutukset ovat alhaiset koko elinkaaren ajan, hiilijalanjälki mukaan lukien.

Vastauksessamme näihin erilaisiin haasteisiin yhdistyvät useat tuotteet ja erityispalvelut kaikentyyppisille rakennuksille, olivatpa ne asuin-, julkis- tai toimistorakennuksia tai teollisuustiloja.

Green drum programme Nexans
Green drum programme Nexans

Matalavaikutteiset ratkaisut

Jokainen tuote ympärillämme vaikuttaa ympäristöön raaka-aineiden louhinnasta kierrätykseen tai loppusijoitukseen. Otamme huomioon tuotteidemme elinkaaren ja työskentelemme koko arvoketjun kanssa, alkaen oikean materiaalin ostamisesta oikean tiedon tarjoamiseen tahoille, jotka suunnittelevat ”vihreitä” rakennuksia.

 

Tarjoamme "à la carte” -ratkaisuillamme palveluita ja tukea kaapeleiden ympäristövaikutusten vähentämiseen koko elinkaaren huomioiden.

 

  •  Vastaus rakennusten ympäristöluokitukseen: Vihreät rakennukset

 

Yksi parhaista tavoista saavuttaa kestävän rakentamisen tavoitteet on noudattaa vihreiden rakennusten sertifiointijärjestelmää, joita on ympäri maailmaa, kuten HQE® Green Star, Green Mark.

 

Kaksi laajimmalle levinnyttä ja käytetyintä järjestelmää ovat LEED (luotu Yhdysvalloissa) ja BREEAM (luotu Iso-Britanniassa). Tuotteita ei sinällään voida sertifioida LEED- tai BREEAM-järjestelmässä, mutta tuotteen laatu voi todellakin vaikuttaa vaadittuihin krediittiluokittain kohdennettuihin kokonaistuloksiin, joita mallisuunnitelmat edellyttävät. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme auttaa sinua saamaan pisteitä.

  • Kelojen käsittely ja Green Drums Program -ohjelma (PEFC ™ sertifioitu)

 

Vuonna 2010 Nexansista tuli maailman ensimmäinen kaapelivalmistaja, jonka kaapelikeloilla on PEFC-sertifiointi. Nexansin Green Drums -ohjelmalla on nyt sekä PEFC- (Eurooppa) että FSC (maailmanlaajuinen) sertifiointi. PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) ja FSC (Forest Stewardship Council) ovat organisaatioita, jotka ovat omistautuneet edistämään kestävää metsänhoitoa riippumattoman kolmannen osapuolen sertifioinnin avulla. Ne toimivat koko metsänhoidon toimitusketjussa hyvien käytäntöjen edistämiseksi, ja sen varmistamiseksi, että metsä kasvatetaan korkeimpien ekologisten, sosiaalisten ja eettisten normien mukaisesti.

 

Valitsemamme logistiikkatoimittaja kerää tyhjät kelat paikan päältä asiakkaan pyynnöstä. Palautetut kelat korjataan ja käytetään uudelleen (tai joissakin tapauksissa kierrätetään).

  •  PEPecopassport® – tuotteiden ympäristöselvitys

 

PEPecopassport® on tuotteen ympäristökortti, joka perustuu standardoituun, luotettavaan ja tunnustettuun ohjelmaan. Siinä esitetään tuotteen elinkaaren arvioinnin (LCA) avulla tuotteen ympäristövaikutusarviot. Tällä menetelmällä mitataan tuotteen vaikutusta ilmaan, veteen, maaperään ja luonnonvaroihin koko tuotteen elinkaaren aikana, aina raaka-aineiden hankinnasta tuotteen hävittämiseen saakka. PEPecopassport® vastaa ISO 14025 -standardin tyypin III ympäristöilmoituksen vaatimuksia. Kaikki PEPecopassport® tavaramerkit ovat PEPecopassport-ohjelman rekisteröimiä. PEPecopassport® kortit ovat nykyään käytettävissä julkisille ja yksityisille yrityksille, ja suunnittelukonsulteille, jotka osallistuvat kestävään rakentamiseen, sekä OEM-asiakkaille, jotka osallistuvat tuotteidensa ja järjestelmiensä ekologiseen suunnitteluun.

  •  Kierrätyspalvelut

Emme ole vain kaapeliasiantuntijoita, vaan myös kierrätysasiantuntijoita. Olemme kierrättäneet käytöstä poistettuja kaapeleita yli 35 vuotta.

 

Räätälöidyt kierrätysratkaisumme tarjoavat:

  • kupari- ja alumiinikaapeleiden uusin hiontatekniikka;

  avaimet käteen -logistiikkaratkaisut;

  • kaikkien toimintojen vastuullisuus ja jäljitettävyys.
Health and safety solutions buildings
Health and safety solutions buildings

Terveys- ja turvallisuusratkaisut

Sisätilojen kuolonuhrien pääsyynä ovat savu ja vaaralliset päästöt, jotka vähentävät merkittävästi poistumismahdollisuutta paloalueelta, ja jotka pahentavat paloalueen ulkopuolisia savuvaurioita. Kaapeleiden vaikutus on avainasemassa sekä aktiivisessa että passiivisessa suojauksessa. Sähköjohdot voivat taata energianjakelun ja tiedonsiirron. Ne voivat auttaa lisäämään poistumisaikaa paloalueelta.

 

Vaihtoehto vakiokaapelille on halogeeniton tuotevalikoimamme, joka parantaa palokäyttäytymistä.

Se varmistaa ihmisten turvallisen evakuoinnin ja helpottaa pelastusryhmän työtä vähäisen savunmuodostuksen ja vaarallisten kaasujen rajoitetun vapautumisen ansiosta.

 

Energiatehokkuusratkaisut

Optimoi energiatehokkuutesi Nexansin EcoCalculatorin avulla

 

EcoCalculator auttaa optimoimaan kaapelien mitoituksen energiansäästön ja hiilidioksidipäästöjen suhteen kaapeleiden elinkaaren aikana.

EcoCalculator on verkkosovellus, joka määrittää mahdolliset säästöt kaapelilla, jolla on suurempi poikkileikkaus. Tämän työkalun avulla asiakkaamme voivat helposti laskea energiansäästön, jonka he voivat saada sähköasennuksillaan.

 

Säästöt voivat olla erittäin mielenkiintoisia, noin yhden tai kahden vuoden takaisinmaksuajalla, käyttämällä ylisuuria poikkileikkauksia. Nämä säästöt arvioidaan kestävän kehityksen kolmen peruspilarin puitteissa:

 

Säästä hiilidioksidipäästöissä: ympäristö: tulokset esitetään säästöinä kilowattitunteina ja vastaavana hiilidioksidijalanjälkenä.

 Säästä energiaa: taloudellisuus: Sisältää kaikkien kaapeleiden hinnan ja sähkön hinnan. Lasketaan sijoitetun pääoman tuotto. Sijoitetun pääoman tuotto perustuu tavallisen ja suuremman poikkileikkauksen hinta- ja sähköhäviöiden eroihin.

Suojaa elämää: turvallisuus: halogeeniton kaapeli valitaan automaattisesti, jos se on saatavilla.

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje