Axclight TT - Tehty Pohjolan ilmastoon

Täysin vesitiivis, pyöreä, pitkäikäinen ja maahan helposti aurattava kaapeli.

montage_TT

2013-11-04 Uusi Axclight TT on täysin vesitiivis ja pyöreä. Täysin vesitiiviinä se pitää kosteuden ulkopuolella ja siten pidentää kaapelin käyttöikää. Kaapelissa on täyteainetta joka tekee kaapelin rakenteesta pyöreän helpottamassa auraamista ja asentamista putkeen sekä samalla se kestää enemmän iskuja ja painetta. Lisäksi sen kuoriminen ja taivuttaminen on helppoa. Lyhyempi asennusaika tulee kaupan päälle.

 

Hallitsee maastossa
Pohjoismainen ilmastomme asettaa suuria vaatimuksia maahan aurattaville kaapeleille. Niitä tulee voida käsitellä helposti -20 °C:ssa ja lisäksi niiden pitää olla niin lujia, että ne kestävät pohjoismaisessa, ankarassa maaperässä. Näillä tiedoilla me Nexansilla kehitämme sähkönjakeluun kaapeleita, jotka kestävät maahan aurauksen, vaikka maaperän olosuhteet ovat hankalia. Kaapeleiden toimivuutta todistaa se, että viime vuosina olemme testanneet 2 500 kilometrin verran kaapeleitamme ankarien maaperäolojen alueilla. Uusi keskijännitekaapelimme Axclight TT on kehitetty yllä olevat vaatimukset täyttäväksi.

NEW!
Axclight

Katso video meidän uudesta keskijännitekaapelista Axclight TT:stä
Videossa voit seurata uuden Axclight TT:n matkaa tuotannosta asennukseen kentällä. Näet mm. miten helppoa se on kuoria sekä miten siihen tehdään jatkokset ja päätteet.
 

Axclight_TT

Esite Axclight TT

Lue lisää

Yhteyshenkilönne

Mats Klarén Product manager Utilities
Puhelin +46 325 80 170
Fax +46 325 803 25
mats.klaren@nexans.com

Nexans Sweden

Nexans Sweden, with around 500 employees, is Nexans' Swedish company and an important production facility for Nexans with manufacturing of both power and telecom cables. The company is located in Grimsås in Västergötland in the south of Sweden. It is responsible for Nexans operations in Sweden, Finland and the Baltic states. Additional sales offices are located in Gothenburg, Halmstad, Sandviken, Stockholm, Sundsvall and in Finland.