Lifemark™ kierrätysmerkintä

Tehostamme loppuun asti palvelleiden kaapeleiden kierrätystä. Kaikki tämä Lifemark™ -mekinnän ansiosta joka helpottaa lajittelua. Pitkäaikainen kestävä ratkaisu. Helpompaan arkeen.

Kaapeleissamme on Lifemark™ kierrätysmerkintä. Merkkausmenetelmä on ainutlaatuinen maailmassa ja kertoo tarkasti mitkä aineet tuotteessa on käytetty. Sisällysluettelo leimataan ulkovaippaan niin että kaapelin käsittelijä pystyy lukemaan sitä. Lifemark™ on hyvä tapa antamaan selkoa tuotteemme ympäristövaikuksesta koko elinkaarensa aikana.

  • Edesauttaa kierrättämistä
  • Pitkäaikainen kestävä ratkaisu
  • Uniikki merkkaus
  • Ollut olemassa 20 vuotta

Lifemark

Nexans yhtiönä

Nexans elävöittää energiaa laajalla valikoimalla edistyksellisiä kaapelointijärjestelmiä, ratkaisuja ja innovatiivisia palveluja. Yli 120 vuoden ajan Nexans on toimittanut asiakkaille huippuluokan kaapelointi-infrastruktuuria sähkön ja data siirtoon. Tänä päivänä, kaapelien ohella, konserni neuvoo asiakkaita ja suunnittelee ratkaisuja ja palveluja, jotka maksimoivat heidän hankkeidensa suorituskykyä ja tehokkuutta neljällä pääliiketoiminta-alueella: Rakennus ja toimialueet (mukaan lukien sähkö- ja kaasuyhtiöt, sähköajoneuvot), suurjännite ja projektit (käsittäen merituulipuistot, merenalaiset siirtoyhteydet, maanpäällinen suurjännite), teleliikenne ja data (käsittäen tiedonsiirron, teleliikenneverkot, skaalautuvat palvelinkeskukset, LAN) ja teollisuus ja ratkaisut (mukaan lukien uusiutuva energia, kuljetus, öljy ja kaasu, automaatio, ym.). Yrityksen yhteiskuntavastuu on Nexansin liiketoimintoja ja sisäisiä käytäntöjä ohjaava periaate. Vuonna 2013 Nexans perusti ensimmäisenä kaapelialan tuottajana säätiön tukemaan kestävän kehityksen toimia, jotka lisäävät energian saatavuutta vähäosaisille yhteisöille maailmalla. Konsernin sitoutuminen eettisten, kestävien ja korkealaatuisten kaapelien kehittämiseen ohjaa sen aktiivista osallistumista useisiin johtaviin teollisuusjärjestöihin, mukaan lukien mm. Europacable, NEMA, ICF tai CIGRE. Nexans työllistää lähes 27 000 henkilöä ja sillä on teollisuutta 34 maassa ja kaupallista toimintaa ympäri maailman. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 6,5 miljardia euroa. Nexans on listattu Euronext Parisiin, osastolle A.

http://www.nexans.com