Nexans jälleen Sähkö Tele Valo AV messuilla

Helmikuun 5.-7. järjestetään Sähkö Tele Valo AV 2020 -messut, Suomen suurimmat sähköalan messut. Nexans on paikan päällä esittelemässä viimeisimpiä tuoteuutuuksia kuten ennenkin.

Easy-tuoteperhe kasvaa jälleen. 
 
Tänä vuonna esittelemme kaksi uutuutta Easy-tuoteperheeseen: FQLQ Easy™ Ohjaus ja EQ Easy. 
 
FQLQ Easy™ Ohjaus – ensimmäinen ohjauskaapeli, jossa on sekä sähkö- että ohjaustoiminnot latausrasioita ja lataustolppia varten. Kun samassa kaapelissa on kaksi toimintoa, asennus käy sujuvammin ja tehonohjaus auttaa loppuasiakasta hyödyntämään ja säätämään liittymäänsä mahdollisimman hyvin.
 
EQ Easy™ on halogeeniton asennusjohto, jossa on pyöreä kuparilanka. Kaapeli on tarkoitettu kiinteään asennukseen putki- tai kanavajärjestelmiin sekä kytkentäjohdoksi kaappiin tai armatuureihin.
Easy™-kaapeleillemme on yhteistä helpompi kuoriminen, sujuvampi käsittely ja turvallisempi käyttö. Ne suoraan sanoen kruunaavat työpäiväsi! Kaikki Easy-kaapelit ovat lisäksi halogeenittomia, joten ne rajoittavat palamista. Se vähentää henkilövahinkojen riskiä tulipalon sattuessa ja tuo mittavaa taloudellista etua, koska kaapelien ominaisuudet helpottavat tulipalon jälkeistä saneerausta.
Meillä on mukana myös älykkäämmät yhdistelmäkaapelit. Sähkönsyöttö ja merkinanto samassa kaapelissa. Helpompaa työpäivää varten!
 
Lisää pakkauksia
Olemme lisänneet älykkäiden ja kestävien pakkaustemme tarjontaa. Nyt hälytys- ja turvajärjestelmäkaapelimme ovat uudessa pakkauksessa, joka suojaa kaapelia ja kestää kovaa käsittelyä. Lisäksi pakkauksessa on selkeä merkintä, se on pinottava ja uudelleen suljettava. 
 
Haluatko sinäkin päästä kärkisijalle, kun kyse on helposti kuorittavista kaapeleista? 
Haasta kollegasi mukaan osastollamme käytävään kisaan. Kenties sinusta tulee messujen nopein mestari, kun otetaan Easysti?
Löydät meidät osastolta C-207 kuten ennenkin

 

Keskiviikko: 10.00-17.00
Torstai: 10.00-17.00
Perjantai: 10.00-16.00
 

Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12
40100 Jyväskylä

Register here or via the link on the right. Please enter this code: ZLVRRR. 

Tervetuloa!

Yhteyshenkilönne

Malin Lindström Marketing Co-ordinator
Puhelin 0046 325 80562
malin.lindstrom@nexans.com