Palvelut

Services AerospaceTukeaksemme asiakkaitamme Nexans tarjoaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluja. Asiantuntemuksemme antaa lisäarvoa tuotteillenne ja helpottaa uusien tuotteiden hyväksyntämenettelyjä kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti.  Omaan ilmailualan asiantuntemukseenne yhdistyen palvelumme parantavat liiketoimintaanne erittäin kilpailuilla korkean teknologian markkinoilla.

Sarjoitus mittojen mukaan

Nexans voi ehdottaa asiakkailleen mittojen mukaista sarjoitusta ja pakkausta erityisesti valmiiksi katkaistuihin sähkökaapeleihin. Sarjat voivat sisältää muitakin komponentteja asiakkaiden tarpeiden ja spesifikaatioiden mukaan.

Koulutusmoduulit

OEM-valmistajien, johtosarjavalmistajien ja jälleenmyyjien pyynnöstä tarjoamme räätälöityä tuotekoulutusta ja kerromme niiden ominaisuuksista ja hyödyistä.

Työmaainsinöörit

Jos asiakkaalla on johtoihin ja kaapeleihin liittyviä ongelmia tai kysymyksiä, voimme lähettää työmaainsinöörin työskentelemään heidän tutkimusosastonsa kanssa oikean valinnan tekemistä varten, tai helpottamaan suunnittelukriteerien, testitietojen ja asianmukaisten standardien mukaista hyväksyntäprosessia.

Kustannussuunnittelu

Maailmassa, jossa koko, paino ja luotettavuus ovat äärimmäisen tärkeitä, voimme auttaa tavarantoimittajia, johtosarja- ja OEM-valmistajia löytämään optimaaliset ratkaisut. Olemme esimerkiksi olleet alumiinin käytön uranuurtajia, jotta kaapelien painoa saadaan merkittävästi pienemmäksi.

Erilliset asiakasportaalit

Asiakkaan portaaleihin integroitumalla Nexans voi pystyttää erityisiä portaaleja, joilla tarjotaan asiakaskohtaista tietoa suunnittelu-, valmistus- ja toimintatarpeiden mukaan (tekniset ja kaupalliset tiedot, spesifikaatiot ja laskutus mukaan lukien).